Penaudio high-end speakers

 

De Finse luidspreker ontwerper Sami Penttilä weet als geen ander hoe een speaker moet klinken. De rust van het uitgestrekte Finland is bij uitstek geschikt om zonder enig achtergrond geluid volop te genieten van perfecte muziekweergave. Niet voor niks heeft Finland ook zeer grote componisten en musici voortgebracht, waarvan Sibelius waarschijnlijk de bekendste is maar bij lange na niet de enige.

Naast de ongeëvenaarde natuurgetrouwe weergave, blinken de Penaudio speakers ook uit in hun schitterende ingetogen vormgeving.

 

Dit mag je natuurlijk verwachten van een Fins product. Finse vormgevers zijn wereldwijd bekend om hun prachtige designs. Voor elk interieur is een passende afwerking leverbaar.

Uiteraard gaat het om de geluidsweergave en die valt niet echt te beschrijven. Dat moet men gewoon horen. Daarom bent u op afspraak dan ook van harte welkom in onze luisterruimtes. In overleg is het ook mogelijk om de speaker bij u thuis uit te proberen. Momenteel hebben we de Ceny Signature en de Sara S Signature hiervoor beschikbaar. Zeer recent heeft HIFI+ een review geschreven over de Sara S: http://www.hifiplus.com/articles/penaudio-sara-s-floorstanding-loudspeaker/

Voor uitgebreide informatie over het Penaudio programma verwijzen we u graag naar de website van de fabrikant: