Harbeth high-end speakers

Harbeth maakt al bijna 40 jaar de muzikaalste luidsprekers ter wereld. Hun ‘Monitor’ serie modellen worden al jaren gebruikt door de BBC. Bijzonder is dat de ‘Domestic’ modellen technisch identiek zijn en in de huiskamer net zo goed presteren als hun broertjes in de studio.

Bijzonder aan Harbeth luidsprekers is hun openheid en natuurlijkheid. Zij hebben hiermee de unieke eigenschap je volledig in de muziek op te laten gaan, waarbij je de techniek direct vergeet. Voor veel muziekliefhebbers is Harbeth daardoor een ‘eindpunt’ in hun ontdekkingstocht naar de ultieme luidspreker.

“The Harbeth Monitor 30.1 is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless of design type, cost, or complexity.

Paul Seydor, The Absolute Sound

Van de P3 ‘schoenendoos’ tot de machtige Monitor 40.2: iedere Harbeth is een unieke combinatie van traditie en technologie. In de klassieke behuizingen vind je ’s werelds beste drivers en middels de computer ontworpen en geoptimaliseerde wisselfilters. Het is deze zeldzame combinatie van beproefde en geavanceerde technologie die het natuurlijke geluid geeft waar Harbeth beroemd mee is geworden.

Het hart van iedere Harbeth is hun unieke RADIAL™ conustechnologie. RADIAL™ is een enorme stap voorwaarts in luidsprekertechnologie – niets verslaat het materiaal in zijn ‘erbij aanwezig zijn’ ervaring.

Een muzikale en meeslepende weergave, een enorme openheid en natuurlijkheid en een hoge nauwkeurigheid zonder vermoeidheid: Harbeth levert de ultieme luisterervaring. Bereid je voor op het compleet herbeleven van je gehele muziekcollectie!

Our showroom

Request a demo

Visit our showroom

Visit our showroom for a demo and experience our products

Request a demo at your home

(New) We can provide a demo at your home. Please contact us for more information.

Z

10 years of professional experience

40 years as a high-end audio fanatic, now with 10+ years of professional experience.