Zaterdag 17 en zondag 18 oktober staan in het teken van de nieuwe Monitor 40.2 van Harbeth. Dit paradepaardje van deze Engelse speaker bouwers wordt uiteraard gedemonstreerd met de Versterkers van SPEC en bekabeling van Telos. Ook de Monitor 30.1 en de Super HL5plus van Harbeth zijn de beluisteren. Kom vrijblijvend langs en neem uw eigen muziek mee. De koffie staat klaar! Voor wie graag wil luisteren maar dit weekend niet kan, is het ook nog mogelijk om op donderdag 15, vrijdag 16, maandag 19 en dinsdag 20 oktober op afspraak te komen luisteren.

Genieten van muziek………
Genieten van je favoriete muziek. Dat is waar het om draait bij onze audio hobby. Of waar het eigenlijk om zou moeten draaien. Veel audioliefhebbers zijn een leven lang op zoek naar de juiste componenten en accessoires voor hun set. Dit is uiteraard een boeiend en leuk onderdeel van onze hobby. Maar soms raak je daarbij zo gefocust op de technische aspecten en de hardware, dat daarbij het genieten van muziek wat naar de achtergrond verdwijnt. De kans dat je daarbij ontevreden raakt over je sound, is dan aanwezig zoals we allemaal wel weten. Het gebeurt nog wel eens dat een component in de winkel of bij een demonstratie zo fantastisch klonk maar later thuis toch wat tegenvalt. Thuis zijn de condities anders en heeft de rest van de set een andere samenstelling dan in de winkel. Hierdoor kunnen goede componenten dan toch wat minder goed uit de verf komen dan we hadden verwacht.

Do try this at home!
Elke audioliefhebber weet dat een goed geluid afhangt van vele zaken en vooral ook van de matching van al deze zaken. Het is dus belangrijk om thuis in alle rust nieuwe componenten uit te kunnen proberen. Dat geldt in het bijzonder voor allerlei accessoires en daarbij vooral ook voor kabels. Daarom biedt Audiotweaks u de unieke mogelijkheid om de gekochte producten een maand lang thuis uit te proberen. Mocht het product u toch niet bevallen, dan kunt u het binnen een maand terug sturen en krijgt u uw geld terug met aftrek van een kleine vergoeding voor verzending, verzekering en afschrijving. De kans is erg groot dat u nooit meer afscheid wilt nemen van de producten van Audiotweaks. In dat geval leveren we u een nieuw exemplaar van het betreffende product. Soms is het ook mogelijk om het demo exemplaar met een aantrekkelijke korting te houden. In dat geval storten we u het kortingsbedrag retour. Wilt u de versterkers van SPEC of de speakers van Penaudio thuis uitproberen, dan bieden we u ook daartoe de mogelijkheid. Als u hier in de luisterruimte bent overtuigd van de kwaliteit van deze producten, dan komen we hiermee graag bij u thuis voor een demonstratie in uw eigen luisterruimte. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Bij aanschaf van één of meerder producten, worden deze echter weer in mindering gebracht. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.