Telos high-performance audio cables

Telos Audiodesign is een relatief jong bedrijf uit Taiwan, gerund door Jeff Lin en zijn vrouw Branda. Telos ontwikkelt zeer hoogwaardige audiokabels en sound tuning accessoires. Ze hebben 4 productseries in hun programma: De budgetserie is de Telos Black Series. Het middensegment wordt gevormd door de Gold Reference Series. Het hogere middensegment door de Gold Reference MKII Series. Deze maken nog weer een flinke sprong t.o.v. de Gold Reference voor een relatief bescheiden prijsverschil. Het topsegment wordt gevormd door de Branda Series. Deze hebben een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding een kunnen zich met gemak meten met de duurste kabels op de markt. Eveneens in het topsegment bevindt zich de Platinum Series. In deze serie zijn uitsluitend interlinks leverbaar met XLR of RCA.

Naast kabels levert Telos ook een aantal andere zeer interessante producten, waarvan de Telos Grounding Noice Reducer wel de meest innovatieve is.

‘Telos is nog maar kort op de markt maar groeit enorm snel in populariteit.’

Er is maar één manier om overtuigd te worden van de geweldige kwaliteiten van het Telos programma en dat is door de producten op uw gemak thuis een maand uit te proberen. Zonder risico.

✓ Room acoustic treatments
✓ AC line conditioners
✓ Precious metals