Over ons

Wie en waarPiet-de-Vries
Audiotweaks is een initiatief van Piet de Vries uit Sellingen, gelegen in het lieflijke Westerwolde, een rustig en landelijk gebied in zuidoost Groningen. Westerwolde heeft onlangs het Cittaslow keurmerk gekregen. Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren. Bij uitstek een gebied waar genieten voorop staat. Waar anders kun je beter genieten van ultieme muzikale weergave?

Wat
Met inmiddels al weer decennialange ervaring in high end audio, leveren we een klein maar uitgebalanceerd assortiment aan topklasse audiocomponenten. We zijn de importeur van versterkers en accessoires van SPEC uit Japan. Voor SPEC doen we de
import en de distributie in Nederland en Duitsland. Aan een dealernetwerk wordt gewerkt. Daarnaast importeren we de kabels en accessoires van Telos Audio Design uit Taiwan en Sine uit Hongkong. Voor Telos verzorgen we de distributie in heel Europa. Ook hier wordt aan een dealernetwerk gewerkt. Als aanvulling op onze importproducten zijn we dealer van speakers van Harbeth, Tannoy en Penaudio. Ook leveren we netwerkspelers van Lumin en Sforzato, en accessoires van HMS, Synergistic Research en Audioquest

Luisterpanel
We voelen ons gesteund door een groep kritische audiovrienden die al onze producten stevig aan de tand voelen. Zijn zij niet tevreden, dan komt het er bij ons niet in.

Werkwijze
In onze luisterruimte staan permanent drie complete audiosets in verschillende prijsklassen luisterklaar opgesteld. Je bent van harte welkom om hier uitgebreid te komen luisteren. Neem zoveel tijd als je wilt. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. Om ervoor te zorgen dat je in alle rust kunt luisteren, is het van belang om hiervoor een afspraak te maken. We kennen geen vaste openingstijden dus graag altijd even contact opnemen voor je langs wilt komen.

Audiotweaks.nl biedt je daarnaast de unieke mogelijkheid om de meeste gekochte producten een maand lang thuis uit te proberen. Mocht het product je toch niet bevallen, dan kunt je het binnen een maand terugsturen en krijgt je je geld terug met aftrek van een vergoeding voor verzending, verzekering en afschrijving. De kans is erg groot dat je nooit meer afscheid wilt nemen van de producten van Audiotweaks. In dat geval leveren we je een nieuw exemplaar van het betreffende product. Soms is het ook mogelijk om het demo exemplaar met een aantrekkelijke korting aan te schaffen. In dat geval storten we je het kortingsbedrag retour. Deze regeling geldt alleen voor kabels en accessoires. Voor het thuis uitproberen van speakers en overige apparatuur, maken we graag een afspraak met je. Nadat je in onze luisterruimte overtuigd bent geraakt van de kwaliteit van onze producten, komen we graag vrijblijvend de apparatuur bij je thuis demonstreren.